Orthopedische schoenenwinkel Brasschaat

Orthopedische schoenenwinkel in Brasschaat

Stijlvolle schoenen

Einde van voetklachten

Uitgebreide keuze

Orthopedie Van Der Steen is een orthopedische schoenenwinkel gevestigd in Brasschaat, te Antwerpen. Met onze aangepaste schoenen trachten we steeds een gepaste oplossing te bieden voor mensen met orthopedische klachten. Van hielspoor tot hallux valgus, bij ons vinden dames, heren en kinderen geschikte én stijlvolle schoenen die klachten verlichten en problemen corrigeren.

Altijd geschikte schoenen in onze orthopedische schoenenwinkel in Brasschaat

Voetproblemen komen vaak onopvallend het dagelijks leven binnengeslopen. Het begint met pijnlijke tenen, een branderig gevoel, hielklachten, vermoeide benen, etc. Stelselmatig bepalen de problemen meer en meer het doen en laten in het dagelijkse leven. Hier biedt onze orthopedische schoenenwinkel in Brasschaat een oplossing. In vele gevallen kunnen euvels snel verholpen worden met behulp van orthopedische schoenen of steunzolen. In onze orthopedische schoenenwinkel vindt u daarom een ruim gamma comfortschoenen en sandalen van bekende merken als Sprox en Cortina. U bent echter ook altijd welkom voor het aanmeten van orthopedische schoenen of sandalen op maat. Deze worden allemaal vakkundig gemaakt in ons eigen atelier, zodat u geen last meer heeft van pijnlijke voeten.

Laat voetklachten uw dagelijks leven niet bepalen!

Maak een einde aan voetklachten en ontdek de mogelijke oplossingen in het gamma van onze orthopedische schoenenwinkel te Brasschaat. U bent uiteraard altijd welkom in onze winkel, webshop of op de verschillende aanmetingsplaatsen. Op al deze locaties voorzien wij u graag van meer informatie.