Orthopedische steunzolen Brasschaat

Orthopedische steunzolen

Stijlvolle schoenen

Einde van voetklachten

Uitgebreide keuze

Orthopedische zolen, 3D-geprinte zolen, sportzolen, comfortzolen, bij Orthopedie van Der Steen in Brasschaat vindt u voor iedere voet- en knieproblematiek een geschikte orthopedische oplossing. Onze orthopedische winkel heeft drie generaties aan ervaring in huis om u steeds de beste oplossing te bieden, op voorschrift van een gespecialiseerde arts.

Schoenen maken

Orthopedische zolen en steunzolen van de specialist van Brasschaat

Onze steunzolen worden, net als de orthopedische schoenen, gemaakt in ons atelier te Brasschaat. We nemen uw maat met blauwdruk en parafine of met een scanner. Het materiaal van de zolen kan variëren van leder, sportmateriaal tot synthetische bovenlagen. Na enkele weken vragen we de patiënt voor een controle. In het begin zijn aanpassingen aan de zolen altijd nodig. Na enkele weken zijn de voeten gewend aan de steunzolen en kunnen we evalueren. Eventuele aanpassingen worden aangebracht. Uiteraard bent u te allen tijde welkom voor een controle van uw orthopedische steunzolen in onze winkel in Brasschaat.

Verschillende soorten orthopedische zolen

Onze experts zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van verschillende soorten orthopedische steunzolen. We sommen de verschillende opties hieronder voor u op:

  • Huismerk Van der Steen. Deze steunzolen bieden volledige ondersteuning, alle mogelijke correcties kunnen worden aangebracht. Deze zolen staan bekend voor de optimale correctie en ondersteuning van de voet.
  • 3D-geprinte steunzolen: Steunzolen voor de ideale balans. Deze revolutionaire inlegzolen zijn het resultaat van een uniek staaltje technologie. Met behulp van dynamisch metingen analyseren we uw gangpatroon. Resultaat? Een dynamische, 3D-geprinte inlegzool op maat die rekening houdt met de drukverdeling en uw afrolpatroon in de juiste richting stuurt.
  • Sporten met steunzolen? Geen probleem! We bieden u een sportvariant aan. Deze zijn aangepast aan de veranderlijke druk die uw voeten ervaren tijdens het sporten. Ze zijn geschikt voor alle sporten zoals lopen, skiën, snowboarden, fietsen, voetballen, etc. Deze steunzolen zijn ook zeer comfortabel te dragen in veiligheidsschoenen.
  • Deze steunzolen zijn zeer geschikt voor ondersteuning van de groeiende kindervoet. De correcties zijn geringer, maar hebben eerder een preventieve functie dan een groot corrigerende functie. Daarvoor schakelen we over op andere types van zolen.
  • Deze zijn ideaal voor de wat fijnere schoenen. Ze bieden eerder comfort en werken preventief. Ideaal voor beginnende voet- en/of knieklachten.

Kom langs in een van onze vestigingen

Iedere volwassene heeft elke twee jaar recht op tussenkomst, mits op voorschrift van gespecialiseerde arts. Kinderen onder de 18 jaar hebben jaarlijks recht op tussenkomst. Kom ons gerust een bezoekje brengen in Brasschaat, Mortsel, Lier, Edegem, Mechelen, Tremelo, Bonheiden, Leuven, Kortrijk of Mons voor advies of het aanmeten van een geschikt paar orthopedische zolen. U kunt ook altijd terecht in onze webshop voor sandalen geschikt voor orthopedisch steunzolen. Heeft u nog vragen of wenst u een afspraak in onze vestiging in Brasschaat? Bel dan 03/651.68.87 of vul het contactformulier in.

Beste klanten,

Vanaf heden kan u ook bij ons terecht voor braces, rolwagens, steunkousen,...

Dit kan na afspraak op woensdag voormiddag.

Het OrthoVDS team