Orthopedische steunzolen Brasschaat

Orthopedische steunzolen

Stijlvolle schoenen

Einde van voetklachten

Uitgebreide keuze

Orthopedische steunzolen, 3D-geprinte zolen, sportzolen, comfortzolen, bij Orthopedie van Der Steen in Brasschaat vindt u voor iedere voet- en knieproblematiek een geschikte oplossing. Ons orthopedisch centrum heeft drie generaties aan ervaring in huis om u steeds de beste oplossing te bieden, op voorschrift van een gespecialiseerde arts.

Schoenen maken

Orthopedische zolen op maat gemaakt door een specialist

Onze orthopedische steunzolen worden, net als onze orthopedische schoenen, gemaakt in ons atelier te Brasschaat. We nemen uw maat met blauwdruk en parafine of met een scanner. Het materiaal van de zolen kan variëren van leder en sportmateriaal tot synthetische bovenlagen. Na enkele weken vragen we de patiënt voor een controle. In het begin zijn aanpassingen aan de zolen altijd nodig. Na enkele weken zijn de voeten gewend aan de orthopedische zolen en kunnen we evalueren. Eventuele aanpassingen worden aangebracht. Uiteraard bent u te allen tijde welkom voor een controle van uw orthopedische steunzolen in onze orthopedische winkel in Brasschaat.

Verschillende soorten orthopedische zolen

Onze experts zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van verschillende soorten orthopedische steunzolen. We sommen de verschillende opties hieronder voor u op:

  • Huismerk Van der Steen: Deze steunzolen bieden volledige ondersteuning, alle mogelijke correcties kunnen worden aangebracht. Deze orthopedische zolen staan bekend voor de optimale correctie en ondersteuning van de voet.
  • 3D-geprinte steunzolen: Steunzolen voor de ideale balans. Deze revolutionaire inlegzolen zijn het resultaat van een uniek staaltje technologie. Met behulp van dynamisch metingen analyseren we uw gangpatroon. Resultaat? Een dynamische, 3D-geprinte inlegzool op maat die rekening houdt met de drukverdeling en uw afrolpatroon in de juiste richting stuurt.
  • Wilt u sporten met steunzolen? Geen probleem! We bieden u een sportvariant aan. Deze zijn aangepast aan de veranderlijke druk die uw voeten ervaren tijdens het sporten. Ze zijn geschikt voor alle sporten zoals lopen, skiën, snowboarden, fietsen, voetballen, etc. Deze steunzolen zijn ook zeer comfortabel te dragen in veiligheidsschoenen.
  • Kindersteunzolen: Deze orthopedische steunzolen zijn zeer geschikt voor ondersteuning van de groeiende kindervoet. De correcties zijn geringer, maar hebben eerder een preventieve functie dan een groot corrigerende functie. Daarvoor schakelen we over op andere types van zolen.
  • Comfortsteunzolen: Deze zijn ideaal voor de wat fijnere schoenen. Ze bieden eerder comfort en werken preventief. Ideaal voor beginnende voet- en/of knieklachten.

Welke soort orthopedische zolen we kiezen, hangt af van uw specifieke voetklachten. Het aantal klachten dat met orthopedische steunzolen verlicht of opgelost kan worden, is zeer groot. Zo zijn steunzolen een doeltreffende oplossing bij hielspoor.

Kom langs in een van onze vestigingen

Iedere volwassene heeft elke twee jaar recht op tussenkomst, mits op voorschrift van een gespecialiseerde arts. Kinderen onder de 18 jaar hebben jaarlijks recht op tussenkomst. Kom ons gerust een bezoekje brengen in Brasschaat of een van onze andere vestigingen voor advies of het aanmeten van een geschikt paar orthopedische zolen. U kunt ook altijd terecht in onze online winkel voor modieuze schoenen geschikt voor steunzolen. Of wilt u graag sandalen met steunzolen dragen? Ook dat kan! Heeft u nog vragen of wenst u een afspraak in onze vestiging in Brasschaat? Bel dan 03/651.68.87 of vul het contactformulier in.