Sandalen voor steunzolen Brasschaat

Sandalen voor steunzolen in Brasschaat

Stijlvolle schoenen

Einde van voetklachten

Uitgebreide keuze

Mooie sandalen die geschikt zijn voor steunzolen vindt u bij Orthopedie Van Der Steen in Brasschaat. De meeste sandalen in een gewone schoenenwinkel kunt u niet comfortabel combineren met steunzolen. Bij ons vindt u echter een gespecialiseerd aanbod aan orthopedische sandalen die geschikt zijn voor wie steunzolen draagt.

Ontdek ons aanbod aan sandalen voor mensen met steunzolen

Steunzolen dienen om u volledige ondersteuning te geven of om voetklachten te corrigeren. Het is daarom belangrijk dat u deze zoveel mogelijk draagt, ongeacht de schoenen die u heeft. Wij hechten er veel belang aan om modieuze schoenen voor steunzolen aan te bieden, zodat u comfortabele schoenen kunt dragen zonder aan stijl in te boeten. Wanneer u in de zomer waarschijnlijk bijvoorbeeld sandalen draagt, is het belangrijk dat u een paar kiest dat u kunt combineren met uw steunzolen. In onze orthopedische schoenenwinkel in Brasschaat en webshop vindt u daarom een ruim aanbod sandalen geschikt voor steunzolen. Zowel dames als heren en zelf kinderen vinden hier geschikte en stijlvolle sandalen geschikt voor mensen met steunzolen.

Sandalen op maat laten maken

Wilt u sandalen die optimale ondersteuning geven in combinatie met uw steunzolen? Dan kunt u bij ons ook terecht voor schoenen op maat. Wijl luisteren daarbij graag naar uw noden om u een juiste schoen aan te bieden voor uw problematiek, zoals bijvoorbeeld diabetesschoenen. De sandalen worden vervolgen in ons eigen atelier vervaardigd. Zo ontvangt u zeker orthopedische sandalen van kwaliteit.

Kom langs voor steunzolen of bestel uw schoenen meteen online

Natuurlijk bent u bij Orthopedie Van Der Steen niet enkel welkom voor passende sandalen, maar ook voor het maken van geschikte orthopedische steunzolen. Van 3D-geprinte steunzolen tot comfortzolen, we vervaardigen ze allemaal in ons atelier. Bent u benieuwd naar onze dienstverlening? Aarzel dan niet en breng een bezoek aan onze vestiging in Brasschaat. Wilt u meteen uw sandalen geschikt voor steunzolen bestellen? Dat kan in de webshop! Heeft u vragen? Bel ons dan op 03/651.68.87 of vul het contactformulier in.