Winkel

Ontdek ons orthopedisch centrum

en kom meer te weten over onze orthopedische schoenen

Webshop voor orthopedische schoenen

In de webshop van Van der Steen uit Brasschaat vindt u een ruim aanbod aan orthopedische schoenen. Onze webshop richt zich voornamelijk op schoenen voor volwassenen en kinderen met medische problemen die verlicht kunnen worden door aangepaste schoenen. Zowel dames als heren en jongens als meisjes vinden in onze webshop de juiste orthopedische schoenen die niet enkel comfortabel, maar ook stijlvol zijn. Ontdek snel het aanbod in onze webshop en bestel vandaag nog een paar comfortschoenen!

In onze webshop vindt u de juiste orthopedische schoenen voor uw probleem

Als u op zoek bent naar comfortschoenen of aangepaste orthopedische schoenen omwille van hielspoor, diabetes of andere medische aandoeningen, vindt u deze zeker in onze webshop. Voetproblemen hebben helaas vaak een grote invloed op het dagelijkse leven. Al jarenlang zet Van der Steen zich in om voetklachten te verlichten en corrigeren door middel van de juiste schoenen. Daarom vindt u onze webshop een breed gamma aan medische en orthopedische schoenen die verlichting brengen bij heel wat aandoeningen. Van hallux valgus tot hielspoor en zelfs diabetes. De meeste comfortschoenen in onze webshop en winkel zijn bovendien ook geschikt voor mensen met steunzolen. Zo vindt u altijd schoenen met het optimale draagcomfort.

Combineer comfort met stijl

De orthopedische schoenen in onze webshop bieden niet enkel comfort en verlichting, maar ook stijl. Medische schoenen hebben vaak de reputatie niet stijlvol te zijn, maar dat weerleggen de comfortschoenen in onze webshop en winkel graag. Bij ons vindt u schoenen in verschillende stijlen en kleuren van verschillende merken. Van elegante sandalen tot stoere sneakers, jong en oud vindt zijn gading tussen de medische schoenen en comfortschoenen van onze webshop.

Bestel uw schoenen online

Bekijk snel het aanbod van onze webshop en bestel eenvoudig uw nieuwe medische schoenen of comfortschoenen online. Heeft u een mooi model gevonden in onze webshop, maar zijn de schoenen momenteel niet leverbaar in uw maat? Geen probleem! Als de schoenen niet in stock zijn, bestellen we ze graag meteen bij onze leverancier voor u. Stuur dan eenvoudig een e-mail met het gewenste model en de maat naar contact@orthovds.be en wij doen het nodige. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze winkel in Brasschaat als u de orthopedische schoenen liever eerst past, voor u ze bestelt in de webshop. U kunt hiervoor ook terecht op afspraak. Bel naar 03 651 68 87.

Filter