Orthopedische schoenen op maat Brasschaat

Specialist in orthopedische schoenen op maat te Brasschaat

Stijlvolle schoenen

Einde van voetklachten

Uitgebreide keuze

Reeds drie generaties werken we bij Van der Steen in Brasschaat met passie aan het maken van orthopedische schoenen op maat. We trachten met zorg de juiste orthopedische comfortschoenen – voorgeschreven door een gespecialiseerde arts – voor de juiste problematiek aan te bieden. Daarbij luisteren we steeds naar uw noden en de klachten om tot een goed resultaat te komen.

Ruime keuze aan stijlvolle orthopedische schoenen op maat

Orthopedische schoenen hebben bij velen de reputatie van lelijk en robuust te zijn. Bij Orthopedie Van der Steen willen we graag dit vooroordeel doorbreken. Daarom bieden we een uitgebreide keuze van modellen, materialen en kleuren aan. U vindt een ruim aanbod aan verscheidene medische schoenen in onze webshop en in onze fysieke winkel. Vindt u uw gading niet in onze collectie of heeft u een complexe voetproblematiek die een aanpak op maat vereist, zoals hielspoor? Dan kunt u bij onze orthopedische winkel in Brasschaat ook terecht voor orthopedische schoenen op maat. Hiervoor nemen we natuurlijk eerst uw maat op, via een 3D-scan of blauwdruk. Vervolgens vervaardigen we uw orthopedische comfortschoenen deskundig in ons eigen atelier.

Bekijk het aanbod of maak een afspraak

De aankoop van uw orthopedische schoenen op maat wordt, mits goedkeuring, grotendeels vergoed door de mutualiteit. Zo koopt u zorgeloos onze prachtige schoenen die u ondersteunen en uw klachten verlichten. Aarzel dus niet en maak snel een afspraak voor uw schoenen op maat. U kunt hiervoor terecht in onze winkel in Brasschaat, maar u vindt ons orthopedisch centrum ook op andere locaties in België. Bel ons snel op 03/651.68.87 of vul het contactformulier in.