Orthopedische schoenen Brasschaat

Specialist in orthopedische schoenen te Brasschaat

Stijlvolle schoenen

Einde van voetklachten

Uitgebreide keuze

Reeds drie generaties werken we bij Van der Steen in Brasschaat met passie aan het maken van orthopedische schoenen en steunzolen op maat. We trachten met zorg de juiste orthopedische comfortschoenen – voorgeschreven door een gespecialiseerde arts – voor de juiste problematiek aan te bieden. Daarbij luisteren we steeds naar uw noden en de klachten om tot een goed resultaat te komen.

Van der Steen

Ruime keuze aan stijlvolle orthopedische schoenen en sandalen te Brasschaat

Orthopedische schoenen hebben bij velen de reputatie van lelijk en robuust te zijn. Bij Orthopedie Van der Steen doorbreken we dit imago en bieden we een uitgebreide keuze van modellen, materialen en kleuren. Zo vindt u in onze webshop en winkel in Brasschaat altijd passende orthopedische comfortschoenen en sandalen in uw stijl. Zowel dames, heren als kinderen vinden in onze webshop ongetwijfeld een model dat past bij hun persoonlijke smaak.

Orthopedische schoenen en sandalen op maat

Vindt u uw gading niet in de webshop of zoekt u orthopedische schoenen op maat gemaakt voor uw persoonlijke voetproblematiek, zoals hielspoor of hallux valgus? Dan kunt u bij ons in Brasschaat ook terecht voor orthopedische schoenen op maat. Hiervoor nemen we natuurlijk eerst uw maat op, via een 3d-scan of blauwdruk. Vervolgens vervaardigen we uw orthopedische comfortschoenen deskundig in ons atelier in Brasschaat.

Bekijk het aanbod of maak een afspraak

De aankoop van uw orthopedische schoenen of sandalen op maat wordt, mits goedkeuring, grotendeels vergoed door de mutualiteit. Zo koopt u zorgeloos orthopedische comfortschoenen die u ondersteunen en uw klachten verlichten. Aarzel dus niet en bekijk meteen het aanbod in onze webshop of maak een afspraak voor een paar op maat in de winkel in Brasschaat. Bel hiervoor naar onze vestiging op 03/651.68.87 of vul het contactformulier in.