Hallux valgus schoenen Brasschaat

Orthopedische schoenen bij hallux valgus in regio Brasschaat

Stijlvolle schoenen

Einde van voetklachten

Uitgebreide keuze

Als u last heeft van hallux valgus, vindt u geschikte orthopedische schoenen bij onze winkel in Brasschaat. Bij hallux valgus spreken we van een knobbel aan de binnenzijde van de voet. Dat komt vooral voor bij vrouwen en kan eventueel zijn oorsprong in familiale aanleg vinden. Het dragen van te nauwe schoenen of hoge hakken kan hallux valgus verergeren. Vaak groeien de tenen hierdoor na verloop van tijd over elkaar. Dat geeft dan weer andere problemen, zoals hamertenen. In de meeste gevallen wordt dit als pijnlijk ervaren. Hierdoor kan het gangpatroon worden aangetast. Men gaat bijgevolg geforceerd wandelen. Als u last heeft van hallux valgus of deze aandoening wilt vermijden, is het belangrijk te kiezen voor geschikte, orthopedische schoenen.

Verhelp hallux valgus met orthopedische schoenen uit ons atelier

Als u last heeft van hallux valgus is het soms moeilijk om geschikte schoenen te vinden, omdat niet alle winkels voorzien zijn van producten voor deze specifieke problematiek. Men koopt te nauwe schoenen, waardoor de aandoening verergert en er zelfs ontstekingen kunnen ontstaan. Bij onze orthopedische schoenenwinkel in Brasschaat kunt u echter terecht voor orthopedische schoenen die speciaal ontworpen zijn voor mensen met hallux valgus. Deze schoenen bieden verlichting in extreme gevallen van de aandoening. Bij minder extreme gevallen van hallux valgus bieden speciale steunzolen voor hallux valgus ondersteuning en verlichting. Een gespecialiseerde arts geeft u uitsluitsel over de beste oplossing voor u.

Laat orthopedische schoenen voor hallux valgus op maat maken

Wanneer u kiest voor orthopedische schoenen van Orthopedie Van Der Steen, kiest u voor maatwerk uit ons eigen atelier in Brasschaat. Voor een optimaal resultaat luisteren we goed naar uw noden en klachten. Zo ontwerpen we vervolgens schoenen of steunzolen die een oplossing bieden voor uw problematiek. Bent u benieuwd naar hoe we uw klachten van hallux valgus kunnen verlichten met orthopedische schoenen? Aarzel dan niet en maak snel een afspraak in onze vestiging in Brasschaat of in een van de ziekenhuizen en praktijken waar we werkzaam zijn. Bel naar 03/651.68.87 om ons te contacteren of vul het contactformulier in.