Hallux valgus schoenen Brasschaat

Wat is hallux valgus?

Stijlvolle schoenen

Einde van voetklachten

Uitgebreide keuze

Bij hallux valgus spreken we van een knobbel aan de binnenzijde van de voet. Dit komt vooral voor bij vrouwen en kan eventueel zijn oorsprong in familiale aanleg vinden. Het dragen van te nauwe schoenen of hoge hakken kan hallux valgus echter beïnvloeden. Vaak groeien de tenen hierdoor na verloop van tijd over elkaar. Dit geeft dan weer andere problemen, zoals hamertenen. In de meeste gevallen wordt dit als pijnlijk ervaren. Hierdoor kan het gangpatroon worden aangetast. Men gaat bijgevolg geforceerd wandelen. Als u last heeft van hallux valgus, of deze aandoening wilt vermijden is het belangrijk te kiezen voor geschikte, orthopedische schoenen en/of steunzolen.

Geschikte orthopedische hallux valgus schoenen uit ons atelier in Brasschaat

Het vinden van schoenen als u last heeft van hallux valgus is soms moeilijk, omdat niet alle winkels voorzien zijn van producten voor deze specifieke problematiek. Men koopt te nauwe schoenen, waardoor de aandoening verergert en er zelfs ontstekingen kunnen ontstaan. Bij Orthopedie Van Der Steen in Brasschaat kunt u echter terecht voor orthopedische schoenen die speciaal ontworpen zijn voor mensen met hallux valgus. Deze schoenen bieden verlichting in extreme gevallen van de aandoening. Bij minder extreme gevallen van hallux valgus bieden orthopedische steunzolen ondersteuning en verlichting. Een gespecialiseerde arts geeft u uitsluitsel over de beste oplossing voor u.

Laat hallux valgus steunzolen of orthopedische schoenen op maat maken

Wanneer u kiest voor steunzolen of orthopedische schoenen van Orthopedie Van Der Steen, kiest u voor maatwerk uit ons eigen atelier in Brasschaat. Voor een optimaal resultaat luisteren we goed naar uw noden en klachten. Zo ontwerpen we vervolgens schoenen of steunzolen die een oplossing bieden voor uw problematiek. Bent u benieuwd naar hoe we uw hallux valgus klachten kunnen verlichten met orthopedische schoenen of steunzolen uit ons atelier in Brasschaat? Aarzel dan niet en maak snel een afspraak in onze vestiging of in een van de ziekenhuizen en praktijken waar we ook werkzaam zijn. Bel naar 03/651.68.87 om onze vestiging in Brasschaat te contacteren of vul het contactformulier in.