Winkel

Ontdek ons orthopedisch centrum

en kom meer te weten over onze orthopedische schoenen

Orthopedische schoenen online bestellen

In de webshop van Orthopedie Van der Steen uit Brasschaat vindt u een ruim aanbod aan orthopedische schoenen die u eenvoudig online kunt bestellen. Onze webshop richt zich voornamelijk op schoenen voor volwassenen en kinderen met medische problemen die verlicht kunnen worden door aangepaste schoenen. Bij ons kunt u medische schoenen bestellen die niet alleen comfortabel zijn, maar ook bijzonder stijlvol.

 

De juiste orthopedische schoenen voor uw probleem bestelt u eenvoudigweg online

Als u online op zoek bent naar aangepaste orthopedische schoenen omwille van een voetproblematiek, vindt u deze zeker in onze online winkel. Voetproblemen hebben helaas vaak een grote invloed op het dagelijkse leven. Al jarenlang zet Van der Steen zich in om voetklachten te verlichten en te corrigeren door middel van de juiste orthopedische schoenen. Daarom vindt u online, in onze webshop, een breed gamma aan medische en orthopedische schoenen die verlichting brengen bij heel wat ongemakken. Zo kunnen zowel vrouwen als mannen orthopedische schoenen bestellen die hun specifieke klachten verlichten. Bovendien kunt u bij ons ook modieuze schoenen voor steunzolen bestellen. Zo vindt u altijd schoenen met het optimale draagcomfort.

 

Combineer comfort met stijl met onze medische schoenen

Als experten in de orthopedie staan we steeds voor u klaar met geschikte orthopedische schoenen, zowel online als in onze orthopediewinkel in Brasschaat. De medische schoenen in onze webshop bieden niet enkel comfort en verlichting, maar ook stijl. Wanneer u ervoor kiest om bij ons uw medische schoenen te bestellen, bent u dus zeker van een mooi en kwalitatief paar. Bij ons vindt u schoenen in verschillende stijlen en kleuren van verschillende merken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de bekende Berkemann-schoenen.

 

Bestel uw medische schoenen online

Bekijk snel het aanbod van onze webshop en kies de medische schoenen die u wilt bestellen. Heeft u een mooi model gevonden in onze online winkel, maar zijn de orthopedische schoenen momenteel niet leverbaar in uw maat? Geen probleem! Als de schoenen niet in stock zijn, bestellen we ze graag meteen bij onze leverancier voor u. Stuur dan eenvoudig een e-mail met het gewenste model en de maat naar contact@orthovds.be en wij doen het nodige. Online kunt u ook al uw andere vragen over orthopedie stellen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze winkel in Brasschaat als u de orthopedische schoenen liever eerst past, voor u ze online bestelt. Daarnaast is het mogelijk om orthopedische schoenen op maat te laten maken. U kunt hiervoor terecht op afspraak. Bel naar 03 651 68 87.

Filter