Winkel

Ontdek ons orthopedisch centrum

en kom meer te weten over onze orthopedische schoenen

Webshop voor orthopedische schoenen

In de webshop van Van der Steen uit Brasschaat vindt u een ruim aanbod aan orthopedische schoenen en bestelt u veilig online. Onze webshop richt zich voornamelijk op schoenen voor volwassenen en kinderen met medische problemen die verlicht kunnen worden door aangepaste schoenen. Zowel dames als heren en kinderen vinden online, in onze webshop, de juiste orthopedische schoenen die niet enkel comfortabel, maar ook stijlvol zijn. Ontdek snel het aanbod in onze webshop en bestel vandaag nog een paar comfortschoenen!

 

In onze webshop vindt u de juiste orthopedische schoenen voor uw probleem

Als u online op zoek bent naar comfortschoenen of aangepaste orthopedische schoenen omwille van klassieke aandoeningen in de orthopedie, zoals hielspoor, diabetes of andere medische aandoeningen, vindt u deze zeker in onze webshop. Voetproblemen hebben helaas vaak een grote invloed op het dagelijkse leven. Al jarenlang zet Van der Steen zich in om voetklachten te verlichten en te corrigeren door middel van de juiste schoenen. Daarom vindt u online, in onze webshop, een breed gamma aan medische en orthopedische schoenen voor dames en heren die verlichting brengen bij heel wat ongemakken. Als experten in de orthopedie bieden online een oplossing in de vorm van medische schonen voor veelvoorkomende aandoeningen in de orthopedie, zoals hallux valgus tot hielspoor en zelfs diabetes. De meeste comfortschoenen in onze webshop en winkel zijn bovendien ook geschikt voor mensen met steunzolen. Zo vindt u altijd schoenen met het optimale draagcomfort.

 

Combineer comfort met stijl met onze medische schoenen voor dames en heren

Als experten in de orthopedie staan we steeds voor u klaar, zowel online als in onze orthopediewinkel in Brasschaat, in de provincie Antwerpen. De orthopedische schoenen in onze webshop bieden niet enkel comfort en verlichting, maar ook stijl. Medische schoenen hebben vaak de reputatie niet stijlvol te zijn, maar dat weerleggen de comfortschoenen in onze webshop en fysieke winkel graag. Bij ons vindt u schoenen in verschillende stijlen en kleuren van verschillende merken. Van elegante sandalen tot stoere sneakers, jong en oud vindt online zijn gading tussen de medische schoenen en comfortschoenen van onze webshop.

 

Bestel uw medische schoenen voor dames en heren online

Bekijk snel het aanbod van onze webshop en bestel eenvoudig nieuwe medische schoenen of comfortschoenen voor zowel dames, heren als kinderen online. Heeft u een mooi model gevonden in onze webshop, maar zijn de schoenen momenteel niet leverbaar in uw maat? Geen probleem! Als de schoenen niet in stock zijn, bestellen we ze graag meteen bij onze leverancier voor u. Stuur dan eenvoudig een e-mail met het gewenste model en de maat naar contact@orthovds.be en wij doen het nodige. Online kunt u ook al uw andere vragen over orthopedie stellen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze winkel in Brasschaat als u de orthopedische schoenen liever eerst past, voor u ze bestelt in de webshop. U kunt hiervoor ook terecht op afspraak. Bel naar 03 651 68 87.

Filter