Stomamateriaal kopen

Stomamateriaal kopen

Stijlvolle schoenen

Einde van voetklachten

Uitgebreide keuze

Heeft u een stoma en wilt u hiervoor kwalitatief stomamateriaal kopen? Bij Orthopedie Van Der Steen kunt u hiervoor terecht. Onze deskundige medewerkers bekijken samen met u welk opvangmateriaal het meest geschikt voor u is. Vervolgens kunt u dat steeds opnieuw bij ons bestellen.

Het belang van goed stomamateriaal kopen

Bij een stoma is het van bijzonder groot belang om geschikt stomamateriaal te hebben. Zo voorkomt u dat de stoma gaat lekken, uw bewegingen belemmerd worden of uw huid beschadigd wordt door het materiaal. Het juiste opvangmateriaal voor u vinden is vaak een kwestie van trial and error. Er is namelijk niet één materiaal dat voor iedereen geschikt is. De specialisten van onze orthopediewinkel staan u graag bij op uw zoektocht naar uw ideale stomamateriaal. Heeft u het passende materiaal gevonden? Dan kunt u steeds bij ons terecht om dit stomamateriaal te kopen. Wij zorgen ervoor dat u nooit zonder komt te zitten. Ook voor andere gezondheidsklachten bieden wij oplossingen op maat aan. Zo kunt u bij ons ook bijvoorbeeld krukken kopen.

Maak vandaag nog een afspraak

Wilt u stomamateriaal bij ons kopen en heeft u dit nog niet eerder gedaan? Maak dan een afspraak. Zo kunnen wij de tijd nemen om naar uw verhaal te luisteren, om zo een zo adequaat mogelijke oplossing voor u te vinden. Vul hiervoor ons contactformulier in of bel ons op het nummer 03 651 68 87.