Krukken kopen

Krukken kopen

Stijlvolle schoenen

Einde van voetklachten

Uitgebreide keuze

Bent u op zoek naar een winkel waar u krukken kunt kopen? Bij Orthopedie Van Der Steen in Brasschaat zit u op de goede plaats. Bij ons vindt u krukken van een hoge kwaliteit. Onze experts helpen u graag om het juiste exemplaar voor u te vinden. Ontdek hier alles over onze uitgebreide dienstverlening.

De ideale krukken kopen voor een optimaal hersteltraject

Wanneer u last heeft van pijn tijdens het lopen, revalideert van een operatie of ongeval of last heeft van evenwichtsproblemen, bieden krukken de nodige steun tijdens het wandelen. Bij onze orthopedische winkel kunt u verschillende modellen van krukken kopen. Hierdoor vindt u gegarandeerd krukken die perfect bij uw lichaamslengte en -bouw passen, en dat in een leuke kleur naar keuze. Zo wordt met krukken lopen toch net iets leuker! Het is aangeraden om het gebruik van krukken te combineren met een kwalitatieve brace, die u ook ondersteuning biedt en verhindert dat u verkeerde bewegingen maakt. Indien u te veel last heeft om lange tijd recht te staan, kunt u bij ons eveneens een rolstoel kopen.

Maak een afspraak in onze winkel

Als u krukken wilt kopen, moet u hiervoor een afspraak maken in onze winkel in Brasschaat. Deze afspraken gaan steeds door op woensdagvoormiddag. Bel naar 03 651 68 87 of vul het contactformulier in en we leggen zo snel mogelijk een datum vast. Onze medewerkers zullen u met open armen ontvangen!