Rolstoel kopen

Rolstoel kopen

Stijlvolle schoenen

Einde van voetklachten

Uitgebreide keuze

Wilt u een rolstoel of rolwagen kopen in regio Brasschaat? U bent hiervoor van harte welkom in de winkel van Orthopedie Van Der Steen. Al jarenlang helpen wij klanten met allerhande pijnklachten om hun pijn te verlichten. U kunt hier een comfortabele rolstoel kopen die eenvoudig te bedienen is en jarenlang meegaat.

Een rolstoel op maat kopen

Een geschikte rolwagen vinden is nog niet zo’n eenvoudige opgave. Vandaag de dag is er enorm veel keuze en er zijn zoveel factoren waarmee u rekening moet houden. Als expert op gebied van orthopedie in Brasschaat helpen wij u graag bij uw keuze. Naast orthopedische comfortschoenen kunt u bij ons namelijk ook een rolstoel kopen. Zo kunt u zich weer moeiteloos verplaatsen. Als de aankoop van een rolwagen nog net een stap te ver voor u is, maar u wel hulp nodig heeft bij het verplaatsen, is het ook mogelijk om een rollator te kopen bij ons. Deze laat u toe om zelf te stappen, maar biedt wel de nodige ondersteuning. Zoals u al merkt, is ons aanbod aan zorgmateriaal bijzonder groot. Zo kunt u ook bij ons terecht om stomamateriaal te kopen. Dankzij onze ruime kennis en ervaring in de zorg weten wij steeds een oplossing op maat te bieden voor uw specifieke klachten.

Vind hier uw ideale rolwagen

Om een rolstoel bij ons te kopen, vragen wij u om een afspraak te maken. Dat doet u door het contactformulier in te vullen of te bellen naar 03 651 68 87. Zo zijn we zeker dat wij voldoende tijd voor u kunnen voorzien, om zo de best mogelijke service te bieden. Heeft u nog vragen over onze rolwagens of over ons? Aarzel dan ook niet om contact op te nemen.