Solidus schoenen

Solidus-schoenen

Stijlvolle schoenen

Einde van voetklachten

Uitgebreide keuze

Solidus-schoenen zijn echt een aanrader voor mensen met gevoelige of brede voeten. Dit Duitse merk streeft er al vier generaties lang naar om gezonde voeten gezond te houden en pijnlijke voeten verlichting te bieden. Al hun schoenen worden aan uitgebreide tests onderworpen, en zijn verkrijgbaar in een groot aantal lengte- en breedtematen. Zo slagen ze erin om u een optimaal comfort te bieden.

Solidus-schoenen, voor wie zoekt naar kwaliteit

Kwalitatieve comfortschoenen vinden die er ook nog eens modieus uitzien en volledig bij uw stijl passen is geen gemakkelijke opgave. Wanneer u het ruime aanbod van Solidus ontdekt, wordt deze zoektocht echter heel wat gemakkelijker. Deze prachtige schoenen bieden u een optimale demping en een ideale ondersteuning. Doordat het voetbed uitneembaar is, zijn deze modieuze schoenen geschikt voor uw steunzolen. Uniek aan dit merk is dat ze steeds verschillende breedtematen aanbieden. Zo zijn deze schoenen ook uiterst geschikt voor mensen met brede voeten. Als u zoekt naar orthopedische schoenen op maat, loont het dus om de Solidus-schoenen uit te proberen.

ontdek ons huidige aanbod

Bij Orthopedie Van Der Steen, onze orthopedische schoenenwinkel in Brasschaat, vindt u steeds de nieuwste Solidus-schoenen. Deze kunt u niet alleen in de winkel zelf kopen, maar ook in onze webshop voor medische schoenen bestellen. Heeft u advies nodig of zijn er bepaalde onduidelijkheden? Contacteer ons dan en wij geven u snel antwoord.