Home

Orthopedische schoenenwinkel in Brasschaat

Orthopedie Van Der Steen is een orthopedische schoenenwinkel gevestigd in Brasschaat, te Antwerpen. Met onze aangepaste schoenen trachten we steeds een gepaste oplossing te bieden voor mensen met orthopedische klachten. Van hielspoor tot hallux valgus, bij ons vinden dames, heren en kinderen geschikte én stijlvolle schoenen die klachten verlichten en problemen corrigeren.

Altijd geschikte schoenen in onze orthopedische schoenenwinkel in Brasschaat

Voetproblemen komen vaak onopvallend het dagelijks leven binnengeslopen. Het begint met pijnlijke tenen, een branderig gevoel, hielklachten, vermoeide benen, etc. Stelselmatig bepalen de problemen meer en meer het doen en laten in het dagelijkse leven. Hier biedt onze orthopedische schoenenwinkel in Brasschaat een oplossing. In vele gevallen kunnen euvels snel verholpen worden met behulp van orthopedische schoenen of steunzolen. In onze orthopedische schoenenwinkel vindt u daarom een ruim gamma comfortschoenen en sandalen van bekende merken als Sprox en Cortina. U bent echter ook altijd welkom voor het aanmeten van orthopedische schoenen of sandalen op maat. Deze worden allemaal vakkundig gemaakt in ons eigen atelier, zodat u geen last meer heeft van pijnlijke voeten.

“You can never have enough shoes,
only too little space to store them.”

Onze merken


Laat voetklachten uw dagelijks leven niet bepalen.

Maak een einde aan voetklachten en ontdek de mogelijke oplossingen in het gamma van onze orthopedische schoenenwinkel te Brasschaat. U bent uiteraard altijd welkom in onze winkel, webshop of op de verschillende aanmetingsplaatsen. Op al deze locaties voorzien wij u graag van meer informatie.

Volg ons op Instagram

You've just added this product to the cart:

Beste klanten,

Vanaf heden kan u ook bij ons terecht voor braces, rolwagens, steunkousen,...

Dit kan na afspraak op woensdag voormiddag.

Het OrthoVDS team

Beste klanten,

Wij zullen gesloten zijn van 24/02/2023 t.e.m 26/02/2023!

Wij wensen jullie alvast fijne feestdagen!

Het OrthoVDS-team