Zorg

Mantelzorg

Vele zorgverleners zetten zich dagelijks in voor de zorg voor anderen, waaronder een groot deel ouderen. Passende schoenen vinden is vaak een hele uitdaging omdat ze te zwaar of moeilijk aan en uit te krijgen zijn. Bij Van der Steen staan we je graag bij.

Ook hygiëne is bij schoenen voor ouderen een belangrijk aspect. Denk maar aan de verhoogde gevoeligheid voor infecties of incontinentie. Net daarom is het nodig om gepaste schoenen te vinden die gewassen kunnen worden, en daarbovenop licht zijn en een goede ondersteuning bieden. In onze winkel en webshop kan je verschillende modellen terugvinden. Aarzel niet om ons te contacteren bij vragen.

Zorgverlener in de watten

Duizenden verpleegkundigen en vrijwilligers zetten zich dagelijks in voor anderen. Elke week leggen ze tientallen kilometers af om voor onze familieleden te zorgen. Hun voeten verdienen het om in de watten gelegd te worden! Ook voor de zorgverleners bieden wij een ruim gamma aan schoenen aan die niet alleen vederlicht zijn, maar ook gemakkelijk gewassen kunnen worden. Prijzen starten vanaf €39,95.

Volg ons op Instagram